Ons verhaal
Na eerst ruim 15 jaar ervaring te hebben opgedaan bij verschillende bedrijven, ben ik (Cor) in 1991 voor mezelf begonnen.
In 2018 moeten stoppen vanwege gezondheidsredenen en eind 2020 uit verveling opnieuw begonnen.
Dit "opnieuw" beginnen is een geheel andere insteek, je werkt nu omdat je het leuk vind en....... het geeft heel veel energie. 
Bovendien begin je met een schat aan ervaring, ervaring die je wilt delen: "het wiel hoeft niet telkens uitgevonden te worden".
Dit delen doen wij met vele studenten die graag met ons werken |  willen leren.
Kortom Cor geeft de opgedane kennis door. Continuïteit van de website Internet4all.nl is zo gewaarborgd voor nu en toekomst. 

Wie zijn wij

CorIk ben allereerst ondernemer. Maar wel één met een sterke technische achtergrond wanneer het aankomt op informatietechnologie. Door mijn uitgebreide werk- en leerervaring, die ik vanaf 1976 heb opgedaan in een grote verscheidenheid aan complexe software-ontwikkelings-projecten, ben ik in staat om organisaties te helpen met gedegen advies en ondersteuning.
Internet4all beschouw ik niet alleen als een nieuw avontuur, maar óók als een grote kans om met de juiste technologie de wereld veiliger en daarmee beter te maken.

MarijIk ben allereerst de partner van Cor en heb 48 jaar bij één werkgever in verzekeringen gewerkt. Ik ben het tegenovergestelde van Cor hij chaotisch ik geordend. Dit vult elkaar perfect aan. 

E-mailen
Bellen